All-in Behandeling

Het beste voor de binnen en buitenkant van uw auto! Bij deze behandeling wordt het complete interieur grondig gereinigd inclusief koffer en reservewiel ruimte en worden alle kunststof delen met speciale reiniger schoongemaakt. Tevens worden alle stoffen bekleding, inclusief dak hemel bekleding, compleet met de hand gereinigd. Voor lederen bekleding bestaat de mogelijkheid tot speciale leder reiniging met nabehandeling van speciaal ontwikkelde leder crème.

De buitenkant van de auto wordt eerst grondig gereinigd. Daarbij worden alle deursponningen, wielkasten, velgen en de gehele carrosserie handmatig gewassen en vervolgens onder hoge druk schoongespoten.

Polijsten en poetsen exterieur

De autolak wordt vakkundig onder handen genomen doormiddel van machinaal polijsten van uw auto. In dit proces worden alle carrosseriedelen inclusief deursponningen en dorpels in verschillende fases gepolijst met hoogwaardige polijstproducten. Door dit polijstproces worden krassen die niet door de lak heen zijn voor 90% verwijderd en wordt de glans van de autolak maximaal hersteld. De lak wordt na dit polijstproces afgewerkt met een hoogwaardig poetsmiddel waardoor de lak maximaal beschermd is tegen de weersinvloeden van buitenaf. Als laatste worden de ramen aan de binnen en buitenzijde gereinigd en uw auto voorzien van een lekkere parfum zodat u lang van een fris interieur kunt genieten